Al doilea deces provocat de gripă în județul Caraș-Severin!

 

 

modelmic

UPDATE: În județul Caraș-Severin a fost înregistrat al doilea deces provocat de virusul gripal din acest sezon.

Unul dintre pacienții confirmați cu gripă, un bărbat din Sat Bătrân, a decedat în 14 februarie 2014 la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Avea 63 de ani. Fusese internat în 7 februarie 2019, pe secția Terapie Intensivă, cu probleme cardiologice și alte afecțiuni asociate”, informează Daniel Botgros.

Primul deces provocat de gripă din județul Caraș-Severin a avut loc luna trecută, tot la Spitalul din Caransebeș. Atunci a fost vorba despre o femeie de 75 de ani din comuna Obreja, care avea şi ea alte complicaţii şi nu fusese vaccinată.

……………………………………………………..

modelmic

Noi cazuri de gripă sunt confirmate în județul Caraș-Severin. După ce ieri, Direcția de Sănătate Publică a județului anunța că prezența virusului gripal a fost constatată la alte patru persoane și că numărul pacienților a crescut la 26, astăzi, cifrele raportate de DSP au fost din nou modificate, alte cinci cazuri fiind confirmate în județ.

Încă cinci cazuri noi de gripă se adaugă celor deja constatate în acest sezon. Este vorba de un bărbat de 70 de ani din Reșița, un alt bărbat, de asemenea, din Reșița, de 84 de ani și de alți doi pacienți de sex masculin, ambii de 73 de ani din Reșița. Lor li se adaugă o femeie de 63 de ani din Oravița. Starea pacienților, care sunt spitalizați, a fost confirmată de buletine de analiză de la Institutul Cantacuzino”, informează Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.

În aceste condiții, numărul total al cazurilor de gripă în Caraș-Severin la data de 15 februarie 2019 este de 31.

În ceea ce privește cele patru cazuri confirmate ieri, este vorba de fetiță de 9 ani din Gherteniș, o femeie de 63 de ani, un bărbat de 66 de ani și unul de 64 de ani, cu toții din Reșița. Toți cei în cauză erau nevaccinați si sunt internați, sub supraveghere medicală.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei