Nou! Monica Dimcea la conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Caraș-Severin!

modelmic

Monica Dimcea este de astăzi numele noului director general al Administrației Județene a Finanțelor Publice Caraș-Severin. Numirea Monicăi Dimcea vine după o scurtă perioadă de interimat îndeplinită pe același post în instituția cu sediul în Valea Domanului.

Jurist de profesie, Monica Dimcea a fost până în prezent șef al Serviciului Fiscal Orășenesc Oțelu Roșu, la care erau arondate comunele Băuțar, Glimboca, Marga, Obreja, , Rusca Montană, Zăvoi și evident, orașul Oțelu Roșu.

Tot începând de astăzi, fostul șef al Direcției Generale a Finanțelor Publice Caraș-Severin, Doru Cozma, a fost promovat în funcția de director adjunct al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Cluj. Cozma va îndeplini funcția de șef administraţie adjunct colectare în cadrul regionalei din Cluj.

Sergiu TABAN

 

 

 

 

 

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Gigi Against

    Omul potrivit la locul nepotrivit…auzi, jurist sef peste finante…ca un economist sadea nu s – a gasit! PSD – MOCI stie de ce…

    Raspunde
  2. Adi Nica

    Nu exista termen de comparatie intre Doru Cozma si madama asta,evident,din punct de vedere profesional ! Numirea politica a primat si acum,in detrimentul unui profesionist…Asa e la noi,marionetele sunt promovate.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei