Noua conducere PSD Caraș-Severin a pornit campania de revigorare a organizațiilor din județ!

noua conducere

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan s-a deplasat în teritoriu împreună cu Președintele Executiv Dumitru Ursu și Secretarul General al organizației, senatorul  Ionuț Narcis Chisăliță.

Scopul deplasărilor în teritoriu a fost acela de a sta de vorbă în primul rând cu membrii organizațiilor locale social-democrate pentru a analiza care sunt problemele cu care se confruntă aceștia precum și pregătirea din punct de vedere organizatoric pentru alegerile europarlamentare!” – a declarat senatorul Ionuț Chisăliță.

Organizațiile PSD vizitate în această săptămână au fost cele din comunele Sacu, Constantin Daicoviciu, Bucoșnița și Teregova!

În cadrul discuțiilor cu primarii comunelor amintite, cei care sunt și președinții organizațiilor locale, președintele PSD a abordat și stadiul proiectelor pe care aceștia le au în derulare și a dificultăților cu care se confruntă, în timp ce secretarul general a abordat câteva linii organizatorice în perspectiva alegerilor din mai pentru Parlamentul European! Aceste deplasări se înscriu în cadrul vizitelor pe care echipa PSD ce le a început în teritoriu, până un prezent fiind vizitate și organizațiile Ramna, Coronini, Doclin, Cornereva, Luncavița și Berzovia.

Au fost discuții benefice de ambele părți. Iar cu aceste ocazii au fost înlăturate și acele false bariere de comunicare pe care noua conducere le-ar fi avut cu anumite organizații locale din județ. Nu există așa ceva! Atât președintele Luminița Jivan, președintele executiv Ursu, familiarizat cu problemele curente ale administrației locale cât și eu, suntem deschiși la dialog și ne punem la dispoziția tuturor colegilor noștri din județ, ori de câte ori este și va fi nevoie.

teregova

În altă ordine de idei dezbătute la aceste întâlniri, mandatul deținut de România în premieră la Preşedinţia Consiliului UE va fi marcat de organizarea alegerilor pentru Parlamentul European. Un examen important la care trebuie să îi facem față cu brio. De aceea am dorit și ne dorim în continuare să dialogăm și cu membrii noștrii din teritoriu, vorbindu-le despre probabilitatea ridicată ca agenda internă să domine campania pentru alegerile europene, dar, spre deosebire de alți ani, membrii noștri, alegătorii și cetățenii, trebuie să conștientizeze faptul că alegerile europene din 2019 au o importanța crucială pentru însăși supraviețuirea Uniunii, și deci, a locului și rolului țării noastre în cadrul Uniunii. În ceea ce privește votul pe partide, conform unor recente analize și sondaje, la europarlamentarele din luna mai PSD ar primi cel mai mare număr de voturi. Nu vreau să înaintez cifre, procente, pentru că mi s-ar părea prematur să abordăm din această perspectivă lucrurile.  Ceea ce vreau să înțeleagă colegii mei este însă că nu trebuie sub nicio formă să ne culcăm pe lauri, ba dimpotrivă”, a ținut să avertizeze senatorul Ionuț Chisăliță, Secretarul General PSD Caraș-Severin, un altfel de strateg și coordonator de tip „Cozmâncă”, unul de rit nou.

PSD la Otelu Rosu

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Gore

  După scorul de la europarlamentare, o grămadă de primari vor spune că nu se mai regăsesc în PSD și vor schimba macazul către pro România,
  inclusiv Luca, primarul care în urmă cu jumătate de an critica PSD, iar acum vine și ne dă lecții de moralitate.

  Raspunde
 2. zero

  „mandatul deținut de România în premieră la Preşedinţia Consiliului UE va fi marcat … spre deosebire de alți ani, membrii noștri, alegătorii și cetățenii, trebuie să conștientizeze faptul că alegerile europene din 2019 au o importanța crucială pentru însăși supraviețuirea Uniunii”

  Şi crucială pentru supravieţuirea noastră, a celor dependenţi de produsele materiale ale Uniunii, mai ales că nu producem nimic altceva decât legi, ordonanţe şi … hârtii. Eventual “doctorate” plagiate.
  Pe care nu dă doi bani nimeni din Uniune…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei