Noua față a localității Gherteniș! Asfaltarea a intrat pe ultima sută de metri!

ghertenis

Proiectul de reabilitare și modernizare străzi, finanțat din bani europeni, prin AFIR, implică asfaltarea a 3,5 km de străzi în localitatea Berzovia și 5 km în satul Gherteniș. Valoarea proiectului se ridică la un milion de euro.

Asfaltările în cele două localități ale comunei administrate de primarul Ioan Pop se realizează în paralel. În același timp este în execuție un proiect pe PNDL2 în valoare de 2 milioane de euro prin care se asfaltează 5 km de străzi în localitatea Fizeș și 3,5 km în Gherteniș.

Lucrarea în Gherteniș este aproape finalizată, în acest moment cam 80% din suprafața care trebuie asfaltată fiind gata. Se lucrează cu două societăți care au câștigat licitația, după care cei doi constructori vor merge unul la Berzovia și unul la Fizeș”, a declarat primarul comunei Berzovia, Ioan Pop.

Proiectul de modernizare străzi implementat prin AFIR are o perioadă de execuție de 9 luni, iar cel câștigat prin PNDL – 12 luni, însă edilul comunei ne-a mărturisit că asfaltarea se va finaliza înainte de termen pentru că se lucrează în forță.

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei