Noul director executiv al AJOFM Caraș-Severin, instalat oficial în funcție! Mihaela Iovanovici a ocupat locul lăsat vacant de Caius Isac!

 modelmic

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin are de astăzi un nou director executiv, funcție rămasă vacantă după ce fostul director, Caius Isac, și-a dat demisia în urmă cu câteva săptămâni.

Frâiele instituției au fost preluate, prin ordinul președintelui Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, de către Mihaela Iovanovici, până la momentul de față inspector principal în cadrul AJOFM Caraș-Severin. Ordinul președintelui ANOFM a fost citit de prefectul Matei Lupu, care a felicitat-o pe Mihaela Iovanovici și i-a dorit succes în viitoarea activitate.

Având în vedere că se împlinesc 19 ani de la înființarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, importanța instituției noastre este cu atât mai mare cu cât avem în vedere situația județului nostru care se confruntă cu probleme în ocuparea forței de muncă, deoarece s-au închis marile întreprinderi miniere și industriale. Sper, cu ajutorul Prefecturii și a Consiliului Județean, administrației locale, să putem să găsim facilități pentru a identifica oportunitățile creări de noi locuri de muncă”, a precizat cu acest prilej noul director executiv al AJOFM Caraș-Severin.

Mihaela Iovanovici a fost numită pe funcția temporar, pe o perioadă de maxim 6 luni. Fostul director, Caius Isac și-a dat demisia la începutul lunii noiembrie, acesta ocupând în prezent funcția de director executiv al Unității Teritoriale 355 Păltiniș a Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

DSC_0527

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei