Noul Serviciu de Evidență a Persoanelor Berzovia, dat în folosință astăzi!

modelmic

Veste bună pentru locuitorii comunelor Berzovia, Ramna, Măureni și Vermeș. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să bată drumul până la Bocșa atunci când au nevoie de eliberarea actelor de identitate.

Noul Serviciu de Evidență a Persoanelor de la Berzovia, care va deservi și cetățenii din comunele Ramna, Maureni și Vermeș a fost inaugurat oficial astăzi. Instituția are sediul chiar în clădirea Primăriei Berzovia.

La eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, deputatul Luminița Jivan, senatorul Ionuț Narcis Chisăliță, primarii comunelor Berzovia, Măureni și Ramna, Ioan Pop, Brian Filimon și Magdalena Ciurea, conducerea Direcției de Evidență a Persoanelor Caraș-Severin (directorul executiv Corina Vîrvoni și directorul executiv adjunct Emanuel Imbrescu), precum și alți reprezentanți ai comunelor care vor fi deservite de noul serviciu de evidență a persoanelor.

În noul sediu a fost săvârșită o slujbă de sfințire de către un sobor de preoți din zonă.

Sunt luate pe linia de evidență la noul serviciu pentru eliberarea actelor de identitate 10.000 de persoane. Toate cele patru comune au fost desprinse din SPCLEP Bocșa, care a fost înființat încă dinainte de 1989.

Îl felicit pe domnul primar Pop pentru această inițiativă, având în vedere că este în totalul beneficiu al comunei Berzovia și al comunelor învecinate. De acum încolo cetățenii vor fi scutiți de drumuri lungi pentru întocmirea documentației aferente obținerii cărții de identitate și a altor documente ce țin de evidența persoanelor. Le urez mult succes în noua activitate”, a declarat deputatul Luminița Jivan.

modelmic

Este al 24-lea serviciu aprobat de Consiliul Județean, care deservește patru comune cu aproximativ 10.000 de persoane. Deși este o cheltuială suplimentară pentru Primăria Berzovia, care a angajat trei persoane care vor deservi noul serviciu, avantajul înființării acestuia este dat de faptul ca cetățenii acestor comune nu mai trebuie sa ajungă la Bocșa, sediul serviciului nou înființat fiind mult mai aproape”, a precizat la rândul său, președintele forului județean, Silviu Hurduzeu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157678268933998″]

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Gimmy

  Un lucru f. bun pentru cetățenii acestor comune, felicitări domnule Primar de Berzovia și celorlalți reprezentanți ai judrtului care s-au implicat.

  Raspunde
 2. Ion

  D-le primar, trebuia sa prezinti invitatilor portiunea de sosea cu “zona minata” cu gropi, de la iesirea din Berzovia spre Vermes/Ramna !

  Raspunde
 3. gica contrescu

  3 angajati cam 90.000 lei pe an pentru un serviciu pentru care mai trebuie sa faci 6 km in plus . sa adunara tot soborul psdist sa sarbatoreasca angajarea neamurilor primarului.siktir

  Raspunde
  1. Cetatean

   Tot soborul psd-ist si cel pnl-ist. Cred ca soborul de preoti o sa dea faliment daca sta dupa realizarile din Berzovia.

 4. Florian

  Primarul comunei trebuie felicitat pentru capacitatea sa de a colecta la bugetul primariei atat de multi bani, incat nu-l mai intereseaza modul de cheltuire al acestora, pe scurt” nu puteti voi sa cheltuiti, cat pot eu sa adun”.
  Un calcul simplu:
  10000 locuitori : 10 ani ( valabilitatea) = 1000 CI ( buletine) eliberate pe an
  1000 : 12 luni = 83.33 CI eliberate pe luna
  83.33 ; 22 zile lucratoare = 3.78 CI eliberate pe zi.
  3.78 : 3 angajati = 1.26 CI eliberate de un angajat pe zi.
  Calculul arata o eficienta dezastruoasa!
  Nu cunosc salariul angajatiilor si cheltuielile indirecte ca sa pot calcula cat costa un buletin ( C.I.), dar cu siguranta, era de cateva ori mai avantajos pentru primarie sa suporte transportul cu taxi al solicitantului la Bocsa , unde se elibereaza in medie 6.44 CI ( buletine) pe zi. (17000 locuitori).
  Conducerea Consiliului Judetean am sa o felicit la aprobarea Serviciului de evidenta cu numarul rotund 25.

  Raspunde
 5. Cetatean

  E bine ca primaria are bani si isi permite . Inseamna ca nu mai exista scuza cu “platim datorii de pe vremea lui Luca ” si o sa inceapa *MULT ASTEPTATUL SANTIER **.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei