Noul subprefect al județului Caraș-Severin, Cătălin Hogea, instalat oficial în funcție!

modelmic

 

Noul subprefect al județului Caraș-Severin, Cătălin Hogea, va fi instalat astăzi oficial în funcție.

Ceremonia se va desfășura de la ora 14:45 la sediul Prefecturii cărășene, în prezența comisarului șef de poliție Mihai Dan Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a autorităților județene și a șefilor instituțiilor deconcentrate.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de săptămâna trecută, o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii a funcţiei publice de subprefect al judeţului Caraş-Severin de către Cătălin-Ionuţ Hogea, cel care a ocupat până atunci funcția de director executiv al Direcției Județene pentru Tineret și Sport din Caraș-Severin. În cadrul aceleiași ședințe, Executivul a aprobat o hotărâre privind încetarea exercitării funcţiei publice de subprefect al judeţului Caraş-Severin de către Sebastian Purec.

UPDATE: Ceremonia de instalare a noului subprefect al județului Caraș-Severin:

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei