Nu aveau acte de identitate! Migranți din Siria și Egipt, depistați la Armeniș!

migranti

21 de migranți au fost depistați de polițiști pe raza localității Armeniș, în urma unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale desfăşurate în judeţul Caraş-Severin, în care au fost implicați poliţişti din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Caransebeş în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

Pe raza localităţii Armeniş au fost depistaţi 9 cetăţeni străini în trei autoturisme conduse de trei cetăţeni sirieni, posesori ai unor permise de şedere pe teritoriul României. Extinzând cercetările, a mai fost descoperit un grup format din 9 cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

Având în vedere faptul că nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză, 19 adulţi şi doi minori, au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraş-Severin, pentru cercetări”, a precizat într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Migranții le-au declarat polițiștilor că sunt cetăţeni din  Siria şi Egipt, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, iar cei doi minori au 12 ani, respectiv 16 ani. Aceștia au mai spus că intenţionau să ajungă în Germania.

Cercetările sunt în derulare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, la finalizarea acestora urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

mig

Elena FRANȚ

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. zero

  “21 de migranți au fost depistați de polițiști pe raza localității Armeniș”

  Firesc, din moment ce se ştie internaţional că primul “poliţist” este tot migrant, legal, de la Armeniş.
  Ba chiar de la un partid la altul.

  Raspunde
 2. Toader

  *Teligent*(*dăştept*,adică), panglicar (nu de ăla cu foarfeca, ci de-l cu glumiţele),pozitiv (adică mai mare ca zero, zero barat),are *răplici* la toate,aşa că, dacă nu-şi lasă pe aici vomitura,poţi crede că a emigrat?

  Raspunde
  1. zero

   Domnul Theodor (Toader) o fi tot ceva de pe la Armeniş, cu IQ şi vocabular de nivel suburban.
   Motiv pentru care nu poate face corelaţie dintre imigraţia masivă din Siria şi Egipt, închiderea frontierelor şi … diversiunea răspândită cu coronavirus.
   Pare plătit de “servicii”.
   Şi de Popa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei