„Nu există succes fără succesori”. Ministrul Vela, alături de tinerii absolvenți ai școlilor de agenți și ofițeri ale MAI

vela

Ministrul afacerilor interne, Ion-Marcel VELA, a participat la ceremonialul organizat pentru absolvenții Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.

Astăzi ați depus Jurământul de Credință. Este o zi pe care trebuie să o țineți minte pentru că în această zi viața fiecăruia dintre voi este legată de viața cetățenilor în slujba cărora veți fi de azi înainte. Stimați părinți, în calitatea mea de ministru al afacerilor interne, vă sunt recunoscător pentru că ați crescut și educat acești tineri minunați care, astăzi, au depus cu demnitate și curaj Jurământul de Credință pentru patrie și popor. Voi fi și pentru ei și pentru toate cadrele din Ministerul Afacerilor Interne un prieten, un manager și ușa mea va fi deschisă pentru oricare dintre ei pentru că nu există succes fără succesori” a spus ministrul Ion-Marcel Vela.

Alături de ministrul Marcel Vela la eveniment a participat  și  proaspătul consilier al Inspectorului General al IGPR, Dan Antonescu.

politia

Ministrul afacerilor interne i-a asigurat pe cei prezenți, atât în nume personal, cât și în numele conducerii ministerului, de întreaga deschidere și disponibilitate pentru rezolvarea problemelor polițiștilor, informează reprezentanții MAI.

politia 1

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei