Nu, Moțiunii Dragnea! Pro România face apel la parlamentarii cărășeni întru conștiință și normalitate!

modelmic

Pro România, partidul condus la centru de fostul vicepremier Daniel Constantin, face apel către toți parlamentarii județului Caraș-Severin de a nu vota moțiunea de cenzură.

Într-un comunicat transmis redacției noastre, reprezentanții Pro România, filiala Caraș-Severin, afirmă că, cităm „România are nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate economică și politică, de coerență în actul de guvernare, de menținerea încrederii partenerilor internaționali și a investitorilor.

România nu are nevoie de o criză politică prelungită menită să stopeze creșterea economică și să arunce societatea în haos.

România trebuie să ofere predictibilitate partenerilor străini, care și-au exprimat ferm sprijinul pentru guvernul actual, și să depășească un moment de criză creat artificial, din pur interes pentru putere și din ignoranță față de interesele prioritare ale cetățenilor români.

Trăim un moment de cotitură majoră în politica românească, moment în care trebuie să ne dovedim maturitatea și responsabilitatea.

Acum este momentul hotărâtor prin care putem să ne dezicem de abuzuri, de maniera totalitară de a face politică și de ifosele dictatoriale ale unor lideri cu un comportament incompatibil cu democrația.

Este momentul să punem interesele românilor mai presus de orice și să creăm politici pentru oameni.

România azi se poate desprinde de trecut, un trecut al politicii de tranziție, al jocurilor de culise și al selecțiilor făcute pe baza obedienței și supunerii față de lideri care ne amintesc de istoria tristă trăită înainte de 1989.

România are nevoie de oameni de calitate și de criterii de selecție bazate pe verticalitate morală și profesionalism.

Este momentul pentru o altfel de politică, Pro România!“, se transmite în comunicatul emis de Departamentul de comunicare Pro România, organizația Caraș-Severin.

 

Din proaspăta formațiune politică Pro România fac parte, pe lângă Daniel Constantin, şi fostul ministru al Educaţiei Sorin Câmpeanu (actual parlamentar, despre care există informaţii că ar putea deveni membru al noului guvern Grindeanu II, chiar din postura de vicepremier), dar şi un număr de peste 5 parlamentari, plus europarlamentari. În mediul politic se vehiculează că la această structură ar adera cât de curând şi fostul premier Victor Ponta, noul secretar general al guvernului, dar şi un număr însemnat de parlamentari din ALDE şi PSD.

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Despa Gheorghe

    Doamne,ocrotestei pe romani. . . . Doamne,ocrotestei pe cei buni. . . Dupa ce ca eram noi asa cum eram de “”bine”” ,acuma ne mai trebuia si acest TAMBALAU. . . . . nu mai am cuvinte.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei