„Nu s-a discutat niciodată despre ceea ce trebuie făcut pentru cetățenii județului Caraș-Severin”, susține Silviu Hurduzeu

modelmic

Candidatul alianței PRO Caraș-Severin pentru președinția Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, declară că și-ar dori o dezbatere cu contracandidații săi pentru șefia forului județean pe marginea proiectelor de dezvoltare ale județului, dar că reprezentanții celorlalte partide sau alianțe politice nu s-au arătat interesați de o astfel de întâlnire.

Legat de alegerile din județul Caraș-Severin, deși de fiecare dată am spus că mi-aș dori o dezbatere cu contracandidații mei pe proiectele de dezvoltare ale județului, să discutăm despre ce trebuie făcut în județ, am fost refuzat. Nu s-a discutat niciodată despre ceea ce trebuie făcut pentru cetățenii județului Caraș-Severin, sunt doar acuze, se repetă obsesiv aceeași placă de către unul dintre contracandidați”, a afirmat actualul președinte al forului județean, Silviu Hurduzeu, în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de președintele PRO România, Victor Ponta și de prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Silviu Hurduzeu a mai precizat în cadrul conferinței că proiectele de dezvoltare ale județului Caraș-Severin propuse de alianța PRO vor fi susținute și de cei doi foști premieri: „Tot ceea ce noi ne propunem și proiectele cu care venim în fața cetățenilor din județul Caraș-Severin, vor fi susținute la nivel parlamentar și la nivel guvernamental după alegerile parlamentare de Sorin Grindeanu și de Victor Ponta”.

Citește și Stânga politică reunită la Reșița, prin susținerea lui Silviu Hurduzeu! „Luptăm împreună și o să câștigăm împreună”!

 

Redacția

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei