NU se fac teste pentru COVID-19 sau consultații la domiciliu, NU se fac operațiuni de dezinfecție

a

În condițiile în care în ultima perioadă au apărut tot mai multe persoane care sub pretextul efectuării de dezinsecții, dezinfecție, ori teste pentru Covid-19 solicită peroanelor în special din mediul rural diferite sume de bani, biroul de presă al prefecturii Caraș-Severin ne-a remis spre publicare următorul comunicat:

Stimați cetățeni, aducem în atenția dumneavoastră faptul că în aceste momente tulburi, elemente criminale, care dau dovadă de o lipsă totală de umanitate, încearcă să profite de temerea cetățenilor și de naivitatea lor pentru a săvârși infracțiuni. Au fost semnalate cazuri în care delicvenții s-au prezentat drept cadre medicale venite să facă recoltări de probe de sânge în vederea testării pentru COVD-19. De asemenea, alți indivizi s-au deghizat în angajați ai firmelor de dezinfecție și deratizare încercând ba să păcălească oamenii să plătească pentru o dezinfecție fictivă, ba să intre în casele cetățenilor pentru a-i jefui.

Anunțăm pe această cale că NU se fac teste pentru COVID-19 sau consultații la domiciliu, NU se fac operațiuni de dezinfecție (în afară de cazul în care Primăria de care aparțineți organizează o astfel de operațiune împreună cu DSP, operațiune care este anunțată în prealabil).

Acești escroci vizează în principal persoane mai în vârstă sau care locuiesc singure, dar și celelalte categorii de cetățeni pot cădea victimă acestor indivizi. Avertizăm cetățenii să fie vigilenți, să nu deschidă ușa nici unei persoane necunoscute, indiferent de motivele invocate de aceștia și să alerteze de urgență autoritățile pentru identificarea și prinderea acestor indivizi fără scrupule“.

Comunicatul este semnat de biroul de presă al Cancelariei Prefectului județul Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei