Nuntă și botez în siguranță! Sala de evenimente Alex din Moldova Nouă autorizată pentru manifestări de 400 de persoane!

sala evenimente alex

Un eveniment de amploare, așa cum este de pildă este o nuntă, un botez, o aniversare sau o ieșire la pensie nu se mai pot organiza astăzi în săli de cămine culturale insalubre sau în corturi neautorizate. Cel puțin după tragicul deznodământ „Colectiv“ în urmă căruia au murit 65 de tineri, nimeni nu ar trebui să își permită să se mai joace cu legea sau dacă doriți, cu viețile semenilor noștri. Incendiul în care s-au stins viețile unor tineri nevinovați din 30 octombrie 2015 a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of  War”. O pagină tristă care nu ne dă voie să mai lăsăm lucrurile în voia sorții. Prevenirea unor situații de genul „Colectiv“ este imperios necesară de către cei care pot acționa în acest sens.

Tocmai de aceea, Sala de evenimente Alex s-a pus la punct din punct de vedere al siguranței în caz de incendii, PSI fiind cuvântul de ordine al managerului Alin Torma, cel care dovedește că își dorește organizarea unor manifestări de largă respirație în cele mai sigure condiții. Să nu uităm că Sala Alex din Moldova Nouă, dincolo de eleganța pe care o propune și de aparatura ultramodernă de care dispune, a reprezentat o investiție de peste 500.000 de euro, într-o clădire transformată radical în ceea ce privește incinta localului cu o capacitate de 400 de persoane, bucătăria fiind utilată conform ultimelor standarde în domeniu în valoare de 35.000 de euro. Deloc neînsemnate au fost și investițiile legate de protecția asigurată clienților în cazul unui incendiu.

Cât despre alte așa zise localuri, care nu corespund normelor ISU n-am putea decât să vă stârnim o curiozitate:  știați că localurile care nu au autorizație ISU pot fi sigilate chiar în timpul evenimentului? Și n-ar fi deloc o situație plăcută să îți iei mireasa,  tortul și să dansezi în parcarea din spatele blocului cu invitații pentru că nu te-ai informat din timp dacă respectivul local are sau nu autorizație ISU, nu-i așa?

De aceea, înainte de a-ți programa un eveniment, verifică dacă sala respectivă are autorizație ISU și mai ales, pentru câte persoane? Dacă ai 300 de invitați iar în autorizația ISU a localului este prevăzut un număr maxim de 200 de persoane, atunci cu siguranță e o problemă.

Sala Alex a fost și este autorizată de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență, în conformitate cu legea pentru o capacitate de 400 de persoane.
La sala Alex din Moldova Nouă evenimentele voastre sunt organizate în cele mai sigure condiții!

 

isuSergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei