O casă și un atelier de prelucrare a lemnului, distruse de foc! Pompierii cărășeni s-au luptat ore bune cu flăcările!

modelmic incendiu verendin

 

O casă și un atelier de prelucrare a lemnului au fost practic distruse în urma a două incendii izbucnite în ultimele 24 de ore în județul Caraș-Severin. În ambele cazuri, focul se pare că ar fi pornit de la un scurtcircuit.

Unul din incendii a avut loc în localitatea Verendin, unde focul a cuprins acoperișul unei case, o anexă și un adăpost de animale, existând pericolul de propagare la casele învecinate. Trei echipaje de pompieri militari, alături de membri SVSU Luncaviţa au luptat cu flăcările mai bine de 7 ore, având în vedere suprafaţa mare afectată de incendiu. Din fericire, nu au existat persoane rănite, dar au murit 50 de păsări, a ars o cantitate mare de materiale combustibile (lemn de foc, scândură, grinzi) şi au fost afectate două autoturisme şi mai multe bunuri materiale. Intervenţia a fost dificilă, focul fiind întreţinut şi de cele 80 de tone de fân care erau depozitate în anexă. şi au fost salvate 10 animale.

 

 

În cel de-al doilea caz, incendiu a izbucnit la un atelier de prelucrare a lemnului din Oraviţa, la fața locului fiind trimise patru autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială operativă, încadrate cu 15 pompieri. Incendiul se manifesta violent, cu flacără şi degajare mare de fum şi prezenta risc de propagare la întreaga hală, birouri şi la locuinţele din apropiere. Au ars aproximativ 15 mc de cherestea, 2 utilaje şi acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.

 

WhatsApp Image 2017-08-09 at 08.30.09

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Animax

    Reacții de la ISU?! Erau ok depozitele dpdv al lor?! Erau asigurate. Aveau avize de la ISU in regulă? Țin si aceste lucruri de informarea unui cititor sau nu?!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei