O familie cu 8 copii, cazată într-un fost canton CSR, are un nou acoperiș deasupra capului! Datorită Primăriei Reșița!

modelmic

Primăria Reșița a întins o mână de ajutor unei familii formate din 9 persoane, mama și cei 8 copii, oferindu-le, în plină iarnă, o nouă locuință.

Reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița au intervenit pentru rezolvarea unui caz social extrem de grav: o familie defavorizată, formată din 9 persoane, mama și opt copii cu vârstele cuprinse între 18 și 6 ani, dintre care unul cu handicap grav, imobilizat la pat. Toți membrii familiei locuiau în condiții improprii, într-o cameră improvizată într-un fost canton CSR iar singurele venituri de care aceștia dispun sunt alocațiile de stat ale minorilor și salariul copilului major”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Reșița.

image4 image5

Familia a fost relocată în cartierul Doman, într-o locuință cu bucătarie și trei camere, aparținând Primăriei Reșița. Copiii minori o să beneficieze de toate serviciile de asistență socială, conform legislației în vigoare, mai informează autoritățile locale.

image1 (1) image2 (1) image3

 

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

  1. zero

   Primarul tăiţeilor nu este nicidecum om. A dovedit asta şi suprimând brutal, prin organigrama sa, o parte majoră din personalul de la Direcţia de Asistenţă Socială din Reşiţa.
   „Reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița au intervenit pentru rezolvarea unui caz social extrem de grav…”.
   Felicitări celor care au intervenit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei