O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni în comuna Constantin Daicoviciu!

CDaicoviciu

O femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni în localitatea Constantin Daicoviciu a fost surprinsă și acroșată de un autovehicul înmatriculat în Bulgaria. Se pare că persoana nu a fost observată de șoferul acestei mașini, care a intrat în depășirea unui autoturism care s-a oprit pentru a da prioritate celor angajați în traversarea regulamentară a străzii.

Este al doilea accident, la distanță de doar câteva ore, petrecut în această zi de duminică în Caraș-Severin, pe DN 6. Victima a fost transportată de Serviciul de Ambulanță Județean la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Serviciul de Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș ne-a transmis că femeia a suferit un traumatism cranian, fiind supusă unui examen tomograf. Din fericire, rezultatele au fost bune iar femeia care nu prezintă complicații în urma întâlnirii violente cu autovehiculul de transport, după ce a primit îngrijirile medicale necesare, a putut pleca spre domiciliu.

Daicoviciu auto Bulgaria

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei