O nouă campanie de sterilizare, la Oravița

modelmic

Primăria Oravița dă startul unei noi campanii de sterilizare gratuită a câinilor cu și fără stăpân. Este a doua acțiune de acest fel demarată anul acesta, prima fiind cea din luna mai când au fost sterilizate 105 animale patrupede.

Campania va avea loc în 2 și 3 iulie, între orele 09:00 – 16:00, la Adăpostul de Câini din Oravița. La această acțiune vor fi sterilizați doar câinii, urmând ca într-o acțiune viitoare să fie sterilizate și pisicile.

Reprezentanții Primăriei Oravița informează locuitorii orașului că de luni, din 24 iunie, s-a început și o acțiune de ridicare a câinilor rămași nesterilizați, din cartierul Zona Gării, dar și din partea de sus a orașului.

„Avem rugămintea ca în această perioadă să nu ascundeți patrupedele sau să admonestați personalul care se ocupă de adunarea lor. Vă reamintim respectuos că sterilizarea animalelor este una obligatorie și orice împotrivire sau încălcare a acestor norme se sancționează contravențional.

Totodată, îi rugăm pe voluntarii de la Adăpostul de Câini să ne dea o mână de ajutor, așa cum au făcut-o de fiecare dată. Și de data aceasta operațiile de sterilizare vor fi efectuate de domnul doctor Darius Terheş, căruia îi mulțumim anticipat pe această cale”, precizează Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița.

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei