O nouă campanie de sterilizări gratuite la Oravița

modelmic

Primăria Orașului Oravița anunță o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân din Oravița și satele aparținătoare. Aceasta este programată la sfârșitul weekendului următor și se va desfășura pe durata a trei zile, respectiv 22 – 24 septembrie. Cei interesați  sunt așteptați să facă o programare pentru a beneficia de serviciile gratuite puse la dispoziție.

Campanii de sterilizare gratuită organizate de la Oravița au devenit deja o tradiție. La fel ca și la ultimele două campanii și la noua sesiune sunt așteptați  și proprietarii de pisici, după cum anunță reprezentanții Primăriei pe pagina de facebook: „Datorită solicitărilor venite din partea proprietarilor de pisici, la fel ca la campania precedentă, vom steriliza și 15 pisici. Regula va fi: primul venit, primul servit (în cazul pisicilor)”.

Sterilizările se vor desfășura marți și miercuri, între orele 9 și 17, la adăpostul de câini de pe șoseaua de centură a orașului (pe Variantă). Programările se fac la numărul de telefon 0773 843 835.

Campania de sterilizare este susținută financiar de Susy Utzinger. Mulțumim, pe această cale, SUST și donatorilor care fac posibile aceste activități!”, mai scriu pe pagina de socializare reprezentanții Primăriei Oravița.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei