O plimbare până la magazin s-a transformat într-un coșmar pentru două surori

a

Două tinere din cartierul Doman al municipiului Reșița au fost victimele unui câine agresiv scăpat dintr-o gospodărie, pe când acestea se deplasau spre magazinul din apropierea locuinței. Pe strada principală, în dreptul unei proprietăți a cărei ușă de acces era întredeschisă, a reușit să scape un câine de talie mare, care s-a năpustit asupra lor, reușind să provoace mai multe răni uneia dintre tinere, ne-a precizat Marius Săndulescu – purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

„Grupa de intervenție din cadrul inspectoratului nostru s-a deplasat în scurt timp la fața locului unde, în urma declarațiilor martorilor și a persoanei în cauză, s-a stabilit faptul că un câine de talie mare, destinat pentru pază, a reușit să iasă din gospodărie și să le atace pe cele două, provocând mai multe leziuni la nivelul membrelor inferioare unei tinere în vârstă de 36 de ani, cea de a doua reușind să scape, lovind patrupedul cu pietre“.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, care a preluat persoana în cauză, aceasta fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

„Jandarmii cărășeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza OUG nr.55 din 2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracțiuni“.

Sursă foto: The Telegraph

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei