O reșițeancă, selectată la reality-ul „Survivor”! Ema Huruială, în lupta pentru supraviețuire!

ema

Emanuela Carmen Huruială este reșițeanca ce se va bate să facă o figură frumoasă la concursul pentru care a fost selecționată în urma unor probe dure. Alături de alți 9 concurenți, bănățeanca a răspuns provocării uriașe lansate de „Survivor România”, reality-ul care va fi difuzat la finalul acestei săptămâni de canalul național de televiziune, Kanal D.

Concurenții  își vor testa limitele fizice și rezistența psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii. Diferiți ca vârstă și preocupări cotidiene, aceștia se vor confrunta cu jungla Dominicană, pentru a-și testa limitele în condiții greu de imaginat omului obișnuit cu confortul modern. La start se află cinci fete și cinci băieți cu calități fizice de excepție.

Ema și-a dorit foarte mult să participe la acest concurs și a fost încurajată în acest sens de soțul ei, reșițeanul Toma Huruială. De altfel, toți membrii familiei au fost emoționați și au primit cu entuziasm vestea nominalizării Emei pentru participarea la această competiție. Ema se află deja în locurile exotice unde se vor desfășura filmările și de unde vom avea secvențe în săptămânile care vor urma.

Reșițeanca are 30 de ani și este de profesie contabilă. Face sport din pasiune și mersul la sala este o constantă în viața sa.

Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi; sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor”, a declarat Ema Huruială pentru Kanal D.

Emanuela Carmen Huruială s-ar putea întoarce cel mai devreme acasă pe data de 31 mai a anului curent, iar despre participarea soției sale la acest reality, Toma Huruială ne-a declarat: „Simt un sentiment de mândrie și niciodată nu mi-am închipuit că va fi selectată, dar mi-a dovedit contrariul și sunt foarte mândru de asta”.

Așteptăm cu nerăbdare să o vedem pe Ema în acțiune și ținem pumnii strânși pentru ca bănățeanca noastră să ajungă cât mai departe la „Survivor”!

ema1

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei