UPDATE: Ioan Popa: „Mă bucur că reșițenii mi-au acordat încrederea într-un mod covârșitor. Le mulțumesc”

modelmic

UPDATE: Primarul Ioan Popa le-a mulțumit reșițenilor care l-au votat într-un număr covârșitor în această duminică. Pe de altă parte, edilul reșițean a declarat live la Reper 24 că este optimist și în ceea ce privește rezultatul lui Romeo Dunca:

„La Reșița am câștigat sigur și eu și consilierii locali, avem o majoritate confortabilă. Emoțiile mele erau legate de prietenul meu Romeo Dunca și de Consiliul Județean, dar se pare că cu am acumulat până acum la Reșița am câștigat și Consiliul Județean.

Deci, cu siguranță, Romeo Dunca este câștigător. Stăm confortabil și la consilierii județeni, nu am depășit 50%, dar peste 45% din ce avem  noi până acum și prin redistribuire probabil că vom avea o majoritate confortabilă și acolo.

De mâine mă duc de lucru ca de obicei. Și dacă pierdeam alegerile aș mai fi mers la lucru încă vreo 10 zile, în consecință mă duc la lucru, mă întâlnesc cu colegii de la proiecte europene, trebuie să terminăm niște fișe de proiect peste 2021-2027, să le predăm la ADR și să verificăm stadiul lucrărilor pe care îl avem acum în execuție. Ne vedem de treabă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Mă bucur că reșițenii mi-au acordat încrederea într-un mod covârșitor, le mulțumesc pentru acest lucru, le mulțumesc pentru că au înțeles că am nevoie și de un Consiliu Local majoritar în care să pot să îmi trec proiectele și le garantez că voi lucra la fel de asiduu și în următorii patru ani”.

…………………………………

În ciuda prezenței scăzute la vot în municipiul Reșița, rezultatele nu sunt deloc surprinzătoare: liberalul Ioan Popa obține un nou mandat la cârma municipiului de pe Bârzava.

După cum anunța încă de acum câțiva ani, liberalul Ioan Popa, își dorește să rămână la conducerea orașului timp de două mandate. Considerat ca favorit încă dinainte de începerea campaniei electorale, Popa „s-a bătut” cu social-democratul Ionuț Chisăliță – fost consilier local și actualmente senator, reprezentant al Alianței electorale Pro Caraș-Severin (formată din PSD, PRO România și ALDE), Lucian-Sorin Voina – fost viceprimar al Reșiței din partea PP-DD, în prezent membru PMP, Sebastian Purec – fost subprefect al județului, reprezentant al Partidului Puterii Umaniste, Daniel-Petru Toma – reprezentantul Alianței USR PLUS, Lucian Ionescu din partea PNȚCD, Ioana Todor-Constantinescu (Partidul Ecologist Român) și Cosmin-Flavius Drăgilă (Partidul România Mare).

Doar 27,41% dintre reșițenii cu drept de vot au trecut astăzi pe la urne.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Manic

    Locuri de muncă calificate ioc, investitorii au fugit de Reșița ca dracul de tamaie, de făcut se face numai în centru și Luncă la masonii cei hoți, micile firme de cartier dispar una câte una din cauza hoțului așa zis afaceristul lui pește prăjit Costel Barbălată sau Manalungă numai aprozare, marketuri , în piețele agroalimentare au voie să vândă numai bișnițari lui primarele Tăițel,bișnițar și el de meserie, O să ne aducă la sapă de lemn hoții PNL-iști , O să ne închidă iar în casă ca să mai fure pentru Marele Partid Liberal ,asta ne-a făcut pnl-ul iar oamenii au creierul spălat, nu văd ,sunt orbi cu toții , asta este, bravos națiune ,iar am picat în capcana sărăciei și neputinței.M*** PNL placuța suedeză.

    Raspunde
    1. vasile

      bai p******* daca nu ti convine muta te la sat si apucate de agricultura. aerul de oras iti face rau si nu e bine penxtru sanatate

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei