Obiectivul PMP la alegerile parlamentare: obținerea unui scor de 15%! „Este o țintă realistă”, susține conducerea partidului!

modelmic

PSD și PNL mimează o supărare electorală când de fapt au o agendă comună, este de părere președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, prezent săptămâna aceasta la Reșița. Tomac susține și că sondajele realizate până în prezent cu privire la rezultatele alegerilor din decembrie nu sunt reale, iar PMP va reuși să obțină un scor foarte bun. 

Este limpede că PSD și PNL, chiar dacă în clipa de față mimează o supărare electorală, în realitate au o agendă comună. Împreună au susținut Guvernul Cioloș, Guvern format din tehnocrați, dar întregul aparat este cel pe care l-a instalat Victor Ponta. Deci din punctul acesta de vedere nu poate fi mințit nimeni. Există diferențe clare între PMP și PSD și PNL: PMP este partidul care a propus în Parlament legea privind reducerea numărului de parlamentari la 300, PSD și PNL au votat împotrivă. Partidul Mișcarea Populară a propus organizarea alegerilor în 2 tururi, PSD și PNL au votat împotrivă”, a susținut Tomac.

 Președintele executiv al PMP s-a arătat convins că Mișcarea Populară va reuși să facă o figură frumoasă la alegerile parlemantare și că ținta de 15% pe care și-o propun nu este deloc una nerealistă:

„Suntem convinși că din punct de vedere politic ne vom atinge obiectivele, în ceea ce privește rezultatul la alegerile din 11 decembrie, chiar dacă într-o manieră propagandistică ieftină încearcă să se acrediteze ideea că PMP-ul nu are nici o șansă. Eu le spun tuturor celor care într-o manieră absolut neprofesionistă încearcă să manipuleze populația fluturând sondaje cu dedicație, că avem suficientă voință, suficientă energie, suficientă determinare pentru a duce mai departe lupta politică în care am intrat”.  

Eugen Tomac a mai ținut să precizeze și că în opinia sa cea mai potrivită persoană pentru a ocupa funcția de prim-ministru în viitorul Guvern ar fi Traian Băsescu, pe care îl consideră cel mai bine pregătit om politic al României, la ora actuală.

În ceea ce privește listele cu candidații din Caraș-Severin pentru alegerile din decembrie, conducerea PMP a declarat că în prezent acestea sunt analizate de la comisie formată la București și că numele viitorilor candidați vor fi cunoscute în perioada următoare.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei