Obținerea unui rezultat de peste 10%, ținta PMP la alegerile locale! „Vom avea candidați în fiecare localitate”!

 

modelmic

Obținerea unui rezultat de plus 10% este ținta Partidului Mișcarea Populară la alegerile locale de anul acesta, a anunțat președintele formațiunii politice, Eugen Tomac, în cadrul unei vizite la Reșița. În opinia acestuia, cel mai important obiectiv politic al PMP-ului în anul 2020 în reprezintă revenirea la alegerile primarilor în două tururi.

„Știm exact ce vrem de la alegerile locale, care ne sunt obiectivele, care sunt temele pe care le vom aborda. Cel mai important obiectiv politic pentru 2020 nu sunt alegerile anticipate, ci revenirea la revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Suntem partidul care a propus primul în Parlament, proiectul cu privire la alegerea primarilor în două tururi, suntem partidul care a strâns un milion de semnături cerând sprijin popular din partea cetățenilor pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi, suntem partidul care a reușit să treacă prin Senat această inițiativă care se află astăzi la Camera Deputaților.

Oricând prin voință politică putem reveni la alegerea primarilor în două tururi și mă bucur că premierul Orban ia în calcul asumarea răspunderii pe acest subiect. Indiferent că sunt primari care provin din PSD, PNL sau alte partide, credem că prin alegerea în două tururi se crează premize pentru ca administrația publică locală să se reseteze”, a precizat Eugen Tomac prezent la Reșița, alături de Ioana Constantin, secretar general adjunct al partidului, pentru o întâlnire cu președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, precum și cu liderii PMP din Timiș, Arad, Hunedoara și Gorj.

Vor urma întâlniri asemănătoare în întreaga țară, în perspectiva alegerilor locale de anul acesta, iar săptămâna viitoare se va desfășura la București, Colegiul Național al PMP, unde va fi stabilită dată limită până la care vor fi anunțați candidații PMP la alegerilor locale.

Numele vor fi anunțate după ce vor fi validate, cel puțin candidații pentru primăriile reședință de județ vor fi validare de conducerea națională. Ne interesează nu doar să venim cu un candidat, ci să avem oameni capabili să comunice bine, să convingă și să facă față dezbaterilor cu ceilalți competitori, în cazul în care nu vor exista alianțe. Unde președinții nu vor fi în stare să găsească asemenea candidați înseamnă că avem o problemă în organizație și vom lua măsuri”, a afirmat președintele Partidului Mișcarea Populară.

PMP va avea candidați în fiecare localitate, precizează Tomac, având în vedere că în ultimii ani partidul s-a consolidat și are propria sa identitate.

modelmic

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. imoGen

    Şi eu credeam că ţinta lui Popovici este deschiderea deponeului de la Lupac …
    Stă acolo pe banii statului şi nu face nimic. Pe deasupra s-a şi îngrăşat serios în ultima perioadă, semn că o duce rău.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei