OFERTA SERVICII COMPLETE DE ADMINISTRARE IMOBILE

modelmic

SC TERMO SERV CET SRL, societate cu acţionar majoritar Primăria Municipiului Reșița, garantează transparență maximă în administrarea completă a imobilelor oferind soluţiile cele mai bune particularizate în funcţie de specificul fiecărui condominiu.
Societatea noastră are angajaţi specializaţi în administrarea imobilelor, reparaţii instalaţii sanitare și electrice, zidărie vopsitorie și tinichigerie, putând intervenii cu promptitudine ori de cate ori poate apărea o avarie sau o situaţie ce necesită rezolvarea urgentă.

Serviciile ofertate :

–    citirea contoarelor de apa;
–    calculul și afişarea listelor cu defalcarea tuturor cheltuielilor în fiecare lună;
–    încasarea cotelor de întreţinere;
–    evidența contabilă a tuturor operaţiunilor desfăşurate;
–    întocmirea si actualizarea tuturor registrelor obligatorii;
–    evidenta furnizorilor pe termene scadente si plata acestora in termen;
–    inspectarea proprietăţii comune la intervale regulate de timp, in vederea identificării problemelor și a reparaţiilor necesare;
–    contra cost societatea noastră poate intervenii oferind servicii de reparaţii întreţinere ale parţilor comune, instalaţii termice, electrice si sanitare, verificare tehnica periodica a centralelor de apartament, etc, prin angajaţii noştri care au o bogata experienţa in aceste domenii.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactaţi la telefon 0725-933049.

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei