OFICIAL: Cismăneanțu a trecut de partea lui Băsescu! În iunie candidează din partea MP!

modelmic

Eugen Cismăneanțu a anunțat astăzi oficial trecerea sa la Mișcarea Populară, o decizie luată în spatele cortinei și despre care scena politică a județului a început să speculeze abia la începutul acestei săptămâni, atunci când Traian Băsescu a anunțat că vine la Bocșa pentru o conferință de presă.

Astfel, actualul primar al Bocșei se pregătește la fel de intens de alegeri, dar de acum înainte ca și candidat desemnat al Mișcării Populare. Anunțul a fost făcut în această după-amiază în cadrul unei conferințe de presă susținute în incinta Primăriei Bocșa, la care a participat și fostul președinte al României, Traian Băsescu, dar și consilierii locali bocșeni.

Cismăneanțu nu și-a justificat prea mult decizia dar a făcut precizarea că, la nivel de județ, PNL și-a dezamăgit o mare pare dintre membri.

„PNL nu a înțeles care este mesajul dat de tineri în Caraș-Severin. Sunt mult mai mulți membri PNL în județ foarte nemulțumiți de modul in care este condus acest partid”, a explicat astăzi primarul Bocșei.

12842563_10154178505623287_774239884_o

La rândul său, Băsescu a vorbit despre recuperarea sentimentului care a generat uniunea membrilor partidului democrat liberal, de aici și dorința manifestată de foștii pedeliști de a veni în rândul Mișcării Populare.

Președintele Mișcării Populare a afirmat și că a purtat încă de duminică, 6 martie, o discuție telefonică cu actualul primar al orașului Bocsa asigurându-l de vizita sa în această după-amiază.
„Nu mai am aspirații politice personale dar vreau, în schimb, să le ofer acestor oameni experiența mea de 24 de ani în politică. Eugen se încadrează perfect în ceea ce înseamnă și experiența și tinerețe. Mă bucură mult intenția lui de a candida pentru Mișcarea Populară, așa cum îi chem pe toți primarii care au candidat pentru PD-L și nu se regăsesc în noul PNL. Eu îmi propun o recuperare de suflet a spiritului PD-L-ului. Ce să mai vorbim de o scindare a PNL, nu vi se pare că el este autoscindat? “, s-a întrebat retoric Băsescu.
Tot astăzi, alături de Cismăneanțu au mai aderat la Mișcarea Populară și șase consilieri locali ai Bocșei care au candidat pe listele PDL la alegerile din 2012, dar și patru consilieri de pe listele USL.

Rămâi cu Reper24, revenim cu detalii!

 

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu vine să-l ungă personal pe Eugen Cismăneanţu ca și candidat MP la Bocşa!

 

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

12 Comentarii

 1. diana

  Ne bucuram ca s-a unit romul nostru cu hotii tarii. Foarte inteligenti. Bine ca au uitat romanii ce jafuri au facut basiști anii trecuti( asta gandesc ei)!

  Raspunde
 2. Claudiu

  Felicitari domnului Eugen Cismaneantu ! In PNL nu se poate face politica pentru oameni ,au demonstrat din 2012 pana in prezent ,timp in care au distrus judetul Caras Severin.

  Raspunde
 3. GGii

  Mi scarba!
  Toti pupincuristii ratati s-au lipit in jurul lui Basescu.
  A mai si anuntat ca-i asteapta sa se alature si pe toate lichelele din PDL.
  Sa i se alature, dar la puscarie!
  Sa-i vedem la noua puscarie din dealul Lupacului (care nu se mai face) dand cu lopata la haldina de gunoi.

  Raspunde
 4. Ciupacabra

  Felicitări Eugen! Adevarul ca la ce mostra de președinte avem acum, Basescu chiar a aratat ca știe sa conducă un popor.

  Raspunde
  1. BAZINGA

   Nu te supara amice,iti recomand un control la placa de baza ,din moment ce gandesti astfel si il venerezi pe Basescu!Da,comparativ cu acest””lemn de Presedinte”‘,asa cum a zis tipul ala de la Cluj cand l-a apostrofat pe Dl Werner…Basescu a fost mai Presedinte,ai dreptate,dar nu poate fi dat drept exemplu!Niciodata!

 5. florea c

  Base isi formeaza din nou echipa! Nu a furat destul din tara asta si vrea sa revina! Multumim lui Eugen Cismaneantu ca i s-a alaturat si ca-l va sustine!Doamne ce scârba puteti sa ne faceti!

  Raspunde
 6. Pingback: Reper24- Pentru ca informatia a evoluat

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei