OFICIAL: Deputatul Ion Tabugan a trecut la ALDE! „M-am întors la origini”!

modelmic

Deputatul cărășean, Ion Tabugan, care și-a dat demisia în urmă cu două săptămâni din PMP, a decis să treacă la ALDE, devenind astfel primul parlamentar al filialei cărășene a partidului condus de Călin Popescu-Tăriceanu. Anunțul lui Tabugan vine după o perioadă în care au existat numeroase zvonuri cu privire la direcția spre care se va îndreptat acesta.

Am optat pentru liberalismul care mă caracterizează. M-am întors la origini, la liberalismul reformat și mai moderat”, a precizat Tabugan pentru Reper 24.

Întrebat dacă au existat propuneri și din partea altor formațiuni politice, Tabugan a preferat să nu comenteze.

La nivel de județ, cu Ionela Kovacs mă înțeleg foarte bine, suntem amândoi liberali vechi, vom face o echipă foarte bună.  Ei sunt vreo 41, iar noi, UNPR-iștii, suntem vreo 73”, a mai adăugat Tabugan.

Rămâne de văzut dacă opțiunea lui Tabugan va atrage după sine și schimbări la nivelul conducerii județene a ALDE.

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Doru

  Slugoi ordinar care se muta ca o curva din pix in pix vazandu-si de propriile interese…apropos, ma uitam si pe un comment pe fb…nimic pozitiv, toata lumea il spurca…deci o mai fi buna expiratura asta ? Mare tupeu trebuie sa ai !
  Am auzit ca mai e si vanator…imaginati-va !
  Fime-ar scarba de ea politica analfabeta !
  Sper ca la urmatoarele alageri sa avem ce alege !..desi ma indoiesc !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei