OFICIAL! O asistentă din Reșița, primul cadru medical din Caraș-Severin confirmat cu coronavirus

asistenta virus

O asistentă din Reșița este primul cadru medical din Caraș-Severin infectat cu coronavirus. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, Daniel Botgros. Alte 15 cadre medicale cu care femeia a intrat în contact au fost izolate și urmează să fie testate.

Este vorba de o asistentă medicală de la Secția Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Persoana respectivă s-a simțit rău în urmă cu câteva zile și nu a mai venit la serviciu. Ulterior a fost testată. 15 cadre medicale legate de acest caz se află în izolare și urmează a fi testate. Ancheta epidemiologică este în desfășurare, incluzând și contacții din familie ai cadrului medical”, informează Daniel Botgros.

Reprezentatul DSP precizează că acest caz nu a fost făcut public mai devreme deoarece „DSP nu a făcut decât să respecte un protocol de comunicare de la nivel național, așteptând confirmarea la acel nivel, acolo unde sunt agregate astfel de cazuri”.

Conform datelor publicate astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Caraș-Severin au fost confirmate 34 de persoane infectate cu coronavirus.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Mladin Nelu

    Cei ce dau asemenea comunicate cum ca ar fi 15 cadre medicale la izolare nu stie ce spune vorbește numai prostii cadrele medicale sunt la lucru se poate verifica

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei