OFICIAL! Profesorul Ioan Benga a fost numit inspector școlar general  în Caraș-Severin!

 modelmic

Profesorul Ioan Benga, care de la data de 1 septembrie ocupa funcția de director general al Colegiului Național Mircea Eliade din Reșița, este de astăzi noul inspector școlar general al ISJ Caraș-Severin.

Benga a confirmat pentru Reper 24 această informație și chiar dacă nu a dorit să facă alte comentarii, a transmis principalele sale ținte în mandatul pe care îl va exercita.

În primul rând, noul inspector general își propune o creștere a procentului de promovabilitate la examenul de evaluare și cel de bacalaureat. În al doilea rând, Benga are în vedere o creștere a calității actului didactic și totodată a resursei umane la nivelul învățământului cărășean. De asemenea, Ioan Benga își propune ca Inspectoratul Școlar din Caraș-Severin să dezvolte proiecte educative cu toate comunitățile și primăriile din județ, activitățile acestor proiecte ținând cont de specificitatea zonelor respective.

Ioan Benga a mai fost inspector școlar general în urmă cu 5 ani, înainte de a fi ales ca deputat în Parlamentul României.

Sergiu TABAN

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Popescu

    Un boșorog PSDist,o să fie cuminte, îi pus acolo de Mafioți !! Tot județul este plin de acești lingăi și Primari Hoții!!! Un exemplu de Hoț, îl avem noi în comună Gârnic

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei