OFICIAL: Valeria Schelean a ajuns în Camera Deputaților! Vela încă are emoții; așteaptă redistribuirile

modelmic+editorial

Dacă PSD aproape că și-a atins targetul, reușind să obțină până la această oră două mandate de deputat și unul de senator, nu același lucru se poate spune și despre Partidul Național Liberal.

Cu toate că au intrat încrezători în campania electorală, PNL Caraș-Severin nu a reușit să obțină decât un scor de 24,84 la sută pentru Camera Deputaților și 28,16 la sută pentru Senat, cu mai bine de 20 de procente sub social-democrați.

În aceste condiții, până la această oră, doar Valeria Schelean a obținut un mandat de deputat. Liberalii își pun însă speranțele în redistribuirile ce urmează să fie făcute pentru încă un mandat de senator și două de deputat.

Astfel, Marcel Vela are șanse mari să prindă și el un loc în Parlament în urma acestor redistribuiri, procentul său de 28 % asigurându-i un mandat de senator.

Potrivit procentelor de la această oră, cel mai probabil unul dintre cele două mandate de deputat vor ajunge tot în tabăra social-democrată, la Luminița Jivan, iar celălalt cel mai probabil la ALDE și PMP.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei