Olimpicul viceprimar PSD al orașului Bocșa, în colind la PRO România!

modelmic

Într-o perioadă în care scena politică se afla într-o continuă și dinamică schimbare, există social-democrați care se reorientează.

Nu constituie nicio noutate faptul că PSD-ul a pierdut guvernarea, alegerile prezidențiale și chiar doi președinți într-un singur an, îi amintim aici pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. De aceea, unii dintre pesediști caută formule de reinventare politică în aceste zile, creștine, în postul marii sărbători a Nașterii Domnului. Ar putea fi și cazul viceprimarului orașului Bocșa, Olimpiu Brie, uns de PSD pe scaunul No. 2 de la Primăria Bocșa și care recent a fost zărit la sediul PRO România din Reșița.

Ca un bun creștin, cel mai probabil olimpianul a hotărât să-și colinde fostul șef de partid, în amintirea unor vremuri de glorie pe care le-au traversat „ensemble” la parlamentarele și localele alegeri din 2016.

Desigur, mulți s-au frecat la ochi atunci când l-au văzut pe vicele Primăriei Bocșa în compania secretarului general Pro România, Ion Mocioalcă. Ba că ar fi, ba că nu-i el, ca nu-i stă freza pe-o stânga, ba că Ponta nu și-l asumă, în fine, hai să-l întrebăm dacă poate mânca cățelu dă usturoi, fără ca acesta să-i schimbe alesului gustul, mirosul, respirația și apartenența politică.

Culmea! Olimpiu Brie spune că lumea e rea, Michael Jackson iubea la nebunie și sincer copiii, iar el n-are nicio gară cu PRO România! Sic! Doar fotografia care i-a fost făcută în sediul PRO (nu Mediapro, deși Olimpică e băiat simpatic și-ar putea juca într-un sitcom  siropos), face, vorba lui Rache, cât o mie de cuvinte! Nu putem decât să-l declarăm pe viceprimarul Bocșei un soi de Grinch care a încercat să păcălească social-democrația în prag de Crăciun, și-așa sfârtecată de Klaussy.

În alta ordine de scântei, de Crăciun fi mai bun nene Mocioalcă și primește-i după mare mila ta, pre toți rătăciții și căutătorii de vremelnice glorii politice. Sărbători la Pont(a)!

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “scena politică … social-democrați care se reorientează”

  Eh …
  De parcă Vela nu ar fi bântuit în căutare de glorii politice la PNL- Aripa Tânără (aflat în opoziţie de câmp….).
  Politruci … scene … aripile vântului :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei