Omul gospodar se cunoaște după realizări. Comuna Ezeriș este un exemplu de bune practici

modelmic
Printre numeroasele proiecte realizate de administrația locală a comunei Ezeriș, se va număra din acest an și modificarea șanțurilor de pământ în rigole betonate. „Avem în lucru documentația necesară pentru realizarea acestui proiect. Suntem de asemenea în lucru cu proiectul și documentația necesară alimentării cu gaz a localităților Ezeriș și Soceni“, a declarat pentru Reper 24, primarul comunei Ioan Rusu.

Edilul comunei a mai precizat că sunt în lucru de asemenea diferite lucrări de extindere și întreținere a drumurilor comunale. „Am alocat în bugetul din acest an și 35 de mii de lei, reprezentând ultima tranșă din suma necesară finalizării Planului Urbanistic General al comunei. Avem convingerea că cel târziu până în toamnă acesta va fi gata. Totul depinde de executant și de obținerea avizelor necesare“ – a mai precizat primarul comunei Ezeriș, Ioan Rusu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei