Operațiunea „demolarea” continuă! Popa vrea parcare în spatele „Blocului Fetelor”!

popa

Crearea de noi locuri de parcare în urbea de pe Bârzava a devenit una dintre preocupările de bază ale administrației Ioan Popa. După demolarea teraselor din zona Victoria pentru amenajarea de parcări, o altă zonă din oraș va suferi transformări și va oferi cetățenilor noi spații de staționare a autovehiculelor.

Un proiect legat de aprobarea documentației  și avizarea lucrării de intervenție pentru „Legătură rutieră Nicolae Bălcescu și strada Bielefeld” a trecut de votul consilierilor locali în ultima ședință ordinară și se va materializa prin realizarea a 27 de locuri de parcare în zona Luncă.

În spatele Blocului Fetelor, cum îl știu reșițenii, erau 16 garaje pe care urmează să le demolăm. Nu a fost nevoie să expropriem pentru că ne-am înțeles cu toți proprietarii de garaje. Ei vor fi despăgubiți și pe locul celor 16 garaje se vor face 27 de locuri de parcare și o alee extrem de generoasă care va face o legătură între cele două străzi, Bălcescu și Bielefeld”, a declarat primarul Ioan Popa.

La Victoria, în spatele și lateralul complexului din cartierul Govândari, vor apărea în această vară alte 25 de noi locuri de parcare.

 

Lorena POENARU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei