Oportunitate de muncă în străinătate pentru șomerii cărășeni! AJOFM le pune la bătaie 200 joburi în agricultură

joburi in spania

Șomerii din Caraș-Severin, dar și cei în căutarea unui loc de muncă, pot opta în perioada următoare pentru un loc de muncă sezonier în Spania.

Este vorba despre locuri de muncă sezonieră la ambalat legume și fructe în Spania, regiunea Lérida. AJOFM Caraș-Severin anunță că Agenția Națională, prin Serviciul de Ocupare EURES România, oferă 200 de locuri de muncă în agricultură.

Sunt acceptate persoane apte pentru muncă (inclusiv cupluri), cu sau fără experiență la ambalat fructe și legume, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă. Durata contractului de muncă este de 4 luni, data începerii contractului fiind data de 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în două schimburi: dimineața 6.00 – 14.00 și după-amiază, 15.00 – 23.00. Salariul oferit este de 900 – 1.200 euro/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate trebuie să depună un dosar cu următoarele documente:

– copie CI;

– adeverință medicală „apt pentru muncă”;

– copie act studii;

– Curriculum Vitae.

Documentele se depun la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Caraș-Severin, situat în Reșița, str. Traian Lalescu nr 17, până cel târziu în data de 30 martie 2017. Informații suplimentare pot fi obținute și la telefon 0255 212 160, de luni până joi, între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei