Oprița s-a sucit! Își dă întâlnire cu Hagi în Cupă și vrea victoria în deplasare cu Șirineasa!

Oprița

Deși confirmase pentru Reper 24 în seara de sâmbătă, 21 octombrie 2017, renunțarea la echipa CSM Reșița, în urma eșecului suferit pe teren propriu cu Cetate Deva (1-2), antrenorul Daniel Oprița și staff-ul său format din secunzii Fane Nofitovici și Martin Tudor au revenit a doua zi asupra deciziei inițiale. Oprița consideră că fotbaliștii mai merită o șansă, măcar pentru partidele din această săptămână, în care CSM Reșița va da piept în Cupa României cu Viitorul Constanța iar la final de săptămână va întâlni liderul seriei a IV-a, Șirineasa.

Daniel Oprița a declarat că nu îi poate acuza pe jucători de lipsa de dorință în jocul cu Deva, dar că la această oră, dat fiind faptul că echipa nu are o pregătire fizică de „bază“ – așa cum o numesc specialiștii fotbalului, Reșița nu poate emite pretențiile unei formații de top în Liga III, așa cum fals a inoculat această idee fostul antrenor secund Lucian Dobre. Oprița a afirmat că pentru atacarea promovării ar fi fost dispus să aducă în iarnă 4 sau 5 jucători care pot face diferența în teren, ba mai mult ar fi intrat chiar el în teren, dar simte că la diferența de puncte, 11 în acest moment, față de liderul Șirineasa, șansele echipei CSM Reșița sunt mult diminuate și orice implant în iarnă ar fi unul tardiv.

Daniel Oprița, antrenorul care a reușit performanța ca după două două sezoane să promoveze o echipă de Liga III, Juventus București, pe prima scenă a fotbalului românesc, afirmă că nu dorește niciun ban de la clubul din Valea Domanului pentru că așteptările lui au fost altele atunci când a ales Reșița, în dauna unui FC Argeș care era mult mai aproape de capitală, acolo unde fostul stelist locuiește cu familia.

„Nu stau pentru bani la Reșița, să fie foarte clar. Aceasta nu înseamnă că nu am un salariu și că nu aș putea sta până în vară să îl încasez și la final să spun, atât a putut echipa, mă spăl pe mâini, după cum se procedează în atâtea situații în fotbalul românesc. Dar eu nu pentru asta am venit, ci pentru proiectul pe care mi l-a prezentat primarul Reșiței și pentru a face performanță cu această echipă. Dacă nu se poate și nu avem ceea ce ne trebuie pentru a duce Reșița în Liga a II-a, eu mă retrag și nu îmi trebuie niciun ban de la clubul CSM Reșița. Am venit cu sufletul, am venit să fac treabă, dar după cum se mișcă lucrurile acum, nu văd ce poate face, nu vorbesc de Daniel Oprița, ci de orice antrenor ar veni în acest moment. Echipa nu este pregătită, gâfâie, se observă că nu poți cere mai mult de la băieți. Ei sunt oameni deosebiți, caractere, au dat tot ce au putut și la Bălești și cu Deva, dar atât se poate în acest moment. Vom mai sta săptămâna asta, vom încerca să câștigăm cu Șirineasa, care nu este, așa cum s-a spus, o echipă de amatori, poate una fără palmares dar care practică un fotbal de calitate la acest nivel; noi mergem cu șansa a doua la Șirineasa pentru că ei sunt liderul, au dovedit că își merită poziția în clasament, singura echipă din serie constantă, cu victorii pe linie“, a ținut să spună lucrurilor pe nume încă antrenorul echipei CSM Reșița, Daniel Oprița.

Altfel spus, Oprița nu își permite ca după reușitele cu Juventus, imaginea antrenorului de perspectivă, pe care o are la acest moment, să fie pusă sub semnul întrebării, legându-și numele de o nereușită în Liga a III-a, intitulată CSM Reșița.  Ce soluții va găsi conducerea CSM Reșița după această săptămână pentru preluarea băncii tehnice și cât de dificilă a devenit misiunea pentru președintele Viorel Lolea? Sincer, numai în pielea conducerii lui CSM Reșița să nu fi în aceste zile…

Până atunci, miercuri de la ora 14:30 de minute „Regele“ Fotbalului Românesc, Gheorghe Hagi, va sosi la Reșița pentru meciul din Cupa României Timișoreana, între formațiile CSM Reșița și Viitorul Constanța. Prețul unui bilet este de 10 lei, dar pentru întâlnirea cu cel mai cunoscut fotbalist român al tuturor timpurilor, momentul este unul de neprețuit.

Sergiu TABAN

csm

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei