Oravița încearcă să scape de țânțari! Vezi când va avea loc dezinsecția terestră și aeriană

dezinsectie

Încercăm, cu voia Celui de Sus, să efectuăm dezinsecția anunțată în urmă cu două săptămâni. Așadar, dezinsecția se va efectua (sperăm) miercuri, 4 iulie, aceasta constând, așa cum v-am tot anunțat, în activități de dezinsecție aeriană și terestră după următorul program:

Dezinsecţia cu mijloace aeriene (elicopter) se va desfăşura după cum urmează :
– în data 04.07.2018 în intervalul orar 06:30 – 10:00;
– în data 04.07.2018 în intervalul orar 21:00 – 22:00.
Dezinsecţia cu mijloace terestre se va desfăşură după cum urmează:
– Etapa I, în data 04.07.2018, începând cu ora 10:00;
– Etapa a II a în data 04.07.2018, începând cu ora 22:00.

În timpul dezinsecției terestre, pentru o eficiență cât mai sporită a eliminării insectelor, rugăm proprietarii de locuințe, societățile comerciale și instituțiile publice să procedeze și ei la o dezinsecție în interiorul locuințelor, spațiilor comerciale etc. (cu spray-uri împotriva muștelor și țânțarilor). De asemenea, atenționăm proprietarii de familii de albine să procedeze, în perioada sus-menționată, la măsuri necesare pentru protejarea împotriva posibilelor intoxicații la familiile de albine pe care le dețin.

Vă mulțumim frumos pentru înțelegere!

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei