Orăvițenii întâmpină primăvara cu „SCENA CA UN MĂRȚIȘOR”

modelmic

Cu ocazia Mărțișorului, marți, Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița va fi gazda spectacolului dedicat lunii martie, „Scena ca un mărțișor”.

Primăria orașului Oravița și trupa de teatru „Muntele” a Centrului Cultural „Teatrul Mihai Eminescu” vă invită marți, începând cu ora  18.00, la un spectacol dedicat lunii mărțișorului. Momente lirice, muzicale, dar și piesa de teatru „Brațara lui Moș Crăciun” sunt câteva din momentele ce vor fi prezentate în cadrul spectacolului de celebrare a lunii lui ghiocel.

Programul integral al spectacolului este următorul: „Leacuri pentru inimă”, de Dorina Tima Enuică; recital liric – Dorina Tima Enuică; „Un tata de vânzare”, de Dorina Tima Enuică; moment muzical cu Beatrice Groszmuk și Gabriel Weiszl; „Brățara lui Moș Crăciun” de Dorina Tima Enuică.

Intrarea la spectacolul „Scena ca un mărțișor” este liberă.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei