Orăvițenii sunt invitați la târg! Organizatorii îi așteaptă cu produse agricole și tradiționale, spectacole și expoziții!

modelmic

În ciuda vremii de iarnă cu care ne confruntăm în aceste zile, în județul Caraș-Severin se dă start la târgurile de primăvară. Unul dintre acestea se va desfășura chiar la finalul acestei săptămâni la Oravița, administrația locală invitând deja producătorii agricoli din județ să participe cu o ofertă cât mai bogată.

Organizatorii au pregătit și în acest an expoziții cu vânzare de produse agricole, produse tradiționale, unelte și utilaje agricole, dar și expoziții de păsări și iepuri, care vor putea fi vizitate pe platoul din zona Gării.

În prima zi va avea loc, ca în fiecare ediție a târgului, expoziția culinară cu produse tradiționale de post la care parteneri sunt: Liceul Teoretic General Dragalina, Liceul Tehnologic Mihai Novac, Școala gimnazială Romul Ladea, Grădinița cu program prelungit nr 1, Centrul de tineret Adormirea Maicii Domnului, Centrul de tineret Sfânta Mare Muceniță Ecaterina din Oravița.

Pe parcursul celor două zile se vor desfășura spectacole de dansuri și cântece populare organizate de Casa de Cultură George Motoia Craiu din Oravița.

Târgul de primăvară de la Oravița se va desfășura vineri și sâmbătă, 23 și 24 martie, în organizarea Primăriei orașului, partener principal fiind Direcția pentru Agricultură a județului Caraș-Severin.

Târgul de la Oravița va fi urmat duminică, 25 martie, de o altă manifestare dedicată agricultorilor, devenită deja una de tradiție și considerată ca fiind cea mai importantă manifestare de gen din Caraș-Severin: târgul mare de primăvară de la Răcășdia.

Citește și START la târgurile de primăvară! Răcășdia se pregătește să devină, din nou, polul de atracție al agricultorilor!

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei