Ordonanța Militară 11! „Știu că nu a fost ușor și ați răbdat!”

vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela a emis o nouă Ordonanță Militară, a 11-a, cu câteva zile înainte de încheierea stării de urgență.
Primul punct pe care il prezint e legat de suspendarea zborurilor către Spania și din Spania, continuarea suspendării care expiră astăzi”, a precizat ministrul Vela.

Al doilea punct al ordonanței „e despre exceptarea de la măsurile de carantinare pentru personalul navigant fluvial și maritim, în ipoteza în care nu prezintă simptome de COVID-19”.

O alta decizie luata prin noua ordonanță, a fost legată de faptul că în Țăndărei se ridică măsura de carantinare.

Dragi români, peste câteva zile se încheie starea de urgență și vom trece în starea de alertă. Aș dori să mulțumesc fiecăruia dintre dvs și împreună tuturor pentru efortul, pentru tot ceea ce ați făcut, ca în aceste două luni să fim responsabili, prevăzători și să avem grijă de sănătatea noastră”, a spus ministrul Marcel Vela.

„Știu că nu a fost ușor și ați răbdat. Trebuie acum, aici, să transmitem un gând pios și condoleanțe celor care au pierdut pe cei dragi, dar în același timp trebuie să ne bucurăm că mulți români sunt astăzi printre noi și se bucură de viață datorită dvs. Fiecare ați fost un erou.

Toate aceste eforturi trebuie să le analizăm, să le cântărim și să decidem împreună că trebuie să fim extrem de vigilenți și responsabili și în continuare. Acest virus nu ia pauză, nu se odihnește și nici nu ia vacanță.

Suntem cu toții ctitori la o pagină importantă din istoria României. Vă mulțumesc tuturor pentru efort, dăruire și patriotism.

Dumnezeu sa binecuvânteze România. Multă, multă sănătate!”, sunt principalele declarații făcute de ministrul de Interne, Marcel Vela, citat de ziare.com.

Ordonanța Militară 11 o găsiți aici:   https://ro.scribd.com/document/460925114/Ordonan%C8%9Ba-milit%C4%83r%C4%83-nr-11

foto: Fabricat in Romania

Lorena POENARU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei