Organizația locală a PNL acuză PSD-ul de derapaje politice

modelmic

Organizația PNL Reșița consideră modul în care Partidul Social Democrat și-a început campania electorală o totală lipsă de respect față de lege.

După ce au fost promovați de conducerea PSD în funcții pe criterii politice, șefii de instituții ar sfida legea prin prezența la adunările electorale unde fac propagandă actualei guvernări PSD-ALDE.

Șefi ai Finanțelor Publice și de deconcentrate, directorul Spitalului Județean sau cel al AquaCaraș promit oamenilor rezolvarea tuturor problemelor pentru a-i determina să voteze PSD. Campania desfășurată de PSD arată clar modul în care acest partid a reușit să acapareze toate instituțiile publice, pe care acum le folosește în scop strict electoral.
În această perioadă, Inspectoratul Școlar Județean a devenit, prin domnul inspector școlar general Marius Cornici, platformă de propagandă electorală, iar preocuparea față de situația examenelor naționale pe care se pregătesc să le susțină elevii în scurt timp nu se vede că ar exista”, precizează, într-un comunicat de presă, PNL Reșița.

De asemenea, organizația politică de dreapta acuză anumiți dascăli că se folosesc de elevi în scop electoral.

În mediul online au apărut imagini din sediul județean al PSD, unde au fost prezente handbalistele clasei cu program sportiv din cadrul Liceului „Traian Vuia” din Reșița. Doamna Lucia Moruț – o profesionistă desăvârșită – a simțit nevoia să aducă ode de mulțumire reprezentanților PSD pentru ”ajutorul” oferit, folosind și tinerele sportive pentru ca felicitările dânsei să capete consistență. Considerăm că este un lucru normal să sprijini sportivii cu rezultate, dar să te folosești de copii în scop electoral este un gest total deplasat. O să urmărim dacă vizita profesoarei Lucia Moruț în sediul PSD va avea ca urmare promovarea acesteia într-o funcție de conducere la Liceul „Traian Vuia” din Reșița, acolo unde funcționează și clasele cu profil sportiv din oraș”, se precizează în același comunicat.

PNL are convingerea că indiferent, de presiunile folosite de PSD, toate aceste derapaje vor fi sancționate de cetățeni la alegerile europarlamentare și la referendumul din 26 mai.

 

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  „Șefi ai Finanțelor Publice și de deconcentrate, directorul Spitalului Județean sau cel al AquaCaraș promit oamenilor rezolvarea tuturor problemelor … ”, precizează, într-un comunicat de presă, PNL Reșița.

  PNL Reşiţa a promis “rezolvarea” oamenilor cu taxe mărite 50%?
  Sau doar i-a “rezolvat” (executat)?
  „să te folosești de copii în scop electoral (n.n., pozaţi pe locuri de joacă) este un gest total deplasat.”
  Nu la tăiţelu’, doar la alţii ar fi total deplasat :)
  Urmărirea de profesori e noua promisiune electorală?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei