Organizația PSD Caraș-Severin are de astăzi un nou președinte

a

Cu o conducere decapitată de o anchetă judiciară, cu o serie de demisii în lanț, organizația PSD Caraș-Severin a funcționat în ultima lună sub o conducere interimară provizorie. Abia astăzi, 25 martie, lucrurile au fost tranșate. Noul președinte interimar al organizației județene a fost numit Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș Severin.

În exclusivitate pentru Reper24, acesta a declarat: „Într-o ședință a Comitetului Executiv Național a Partidului Social Democrat, desfășurată astăzi, am fost propus de către secretarul general Paul Stănescu și votat de către membrii CEX, în funcția de președinte interimar al organizației PSD Caraș-Severin. Sigur că nu este un moment extraordinar de bun, ținând cont de ceea ce se întâmplă în țară, dar și de problemele cu care s-a confruntat organizația județeană în ultima perioadă, dar sunt convins că alături de colegii mei și împreună cu ei, primari, parlamentari, consilieri, aleși pe listele PSD, vom reuși să depășim această situați și organizația PSD Caraș Severin să revină acolo unde a fost“.

Referitor la posibilitatea desfășurării alegerilor atât în cadrul organizației, dar și a celor locale, Silviu Hurduzeu a mai precizat:„Ținând cont de momentul actual, este destul de greu de aproximat ceea ce se va întâmpla în perioada următoare. Nici nu se pune problema unor alegeri în organizația PSD Caraș Severin, pentru că există aceste reglementări care fac imposibilă întâlnirea mai multor persoane. despre alegerile locale, probabil că după o perioadă nu foarte îndelungată, se va lua o decizie în privința datei la care se va desfășura acest scrutin. În foarte scurt timp s-ar intra pe graficul de desfășurare al alegerilor locale, ceea ce în acest moment este imposibil“.

 

Dan AGACHE

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “este destul de greu de aproximat ceea ce se va întâmpla în perioada următoare”

  Nu este greu de aproximat. Nu vor fi alegeri.
  PNLupus (Vela) nu va ceda puterea sub pretext de simptom SARS (Sindrom Antidemocratic Reacţionar Sever).
  UE este nefuncţională, graniţe închise, în izolare. Practic, nu mai există.
  S-au fabricat ceva dosare penale social-democraţilor, au fost suprimate libertăţi democratice prin ordonanţe miliţienesc-militare, urmează o decretare a stării de asediu şi probabil război civil, cu aşteptate “reglări de conturi”, în care cetăţenii furioşi vor linşa (din nou) “autorităţile”.
  Chestiune de câteva luni şi organizare.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei