(P) A topit 48 de kilograme! Cu ajutorul nutriționiștilor de la Natur House Reșița!

modelmic

 

Cărășenii care își doresc să slăbească sănătos au un ajutor de nădejde în nutriționiștii de la Natur House Reșița, care le explică cum pot scăpa de kilogramele în plus fără prea mult efort, doar cu ambiție și perseverență.

Un exemplu clar de reușită este cărășeanca Oana Roiban, care se poate lăuda cu o performanță de invidiat: a reușit să dea jos nu mai puțin de 48 de kilograme în puțin peste jumătate de an în care a urmat indicațiile specialiștilor de la Natur House Reșița. În doar patru luni jumătate de la începerea programului alături de Loredana Guran, nutriționistul Natur House Reșița, tânăra a reușit să slăbească 38 de kilograme, iar peste alte câteva luni era deja cu alte 10 kilograme mai ușoară.

Ce presupune metoda Natur House?

Planuri alimentare personalizate în funcție de nevoile fiecărei persoane, monitorizare săptămânală gratuită și o linie exclusivistă de suplimente alimentare pe bază de plante, fructe și legume.

Alimentația sănătoasă înseamnă a consuma o varietate de alimente care vă dau substanțele nutritive de care aveți nevoie pentru a vă menține sănătatea, pentru a vă simți bine și pentru a avea energie. Aceste substanțe nutritive includ proteine, carbohidrați, grăsimi, apă, vitamine și minerale. Nutriția este importantă pentru toată lumea. Când este combinată cu activitatea fizica și menținerea unei greutăți sănătoase, mâncarea bună este o modalitate excelentă de a vă ajuta organismul să rămână puternic și sănătos”, explică Loredana Guran.

Dacă sunteți interesați să începeți un stil de viață sănătos, îi găsiți pe nutriționiștii Natur House Reșița, pe Bulevardul Republicii, la numărul 22. Pentru programări puteți telefona la numărul 0770.457.030.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei