(P) Caransebeșenii pot scăpa de acum de kilogramele în plus! Natur House și-a deschis porțile și în Caransebeș!

modelmic

Veste bună pentru caransebeșeni, în special pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să scape de kilogramele în plus! De acum înainte au un ajutor de nădejde în lupta cu cântarul: noul centru de dietetică și nutriție Natur House, care și-a deschis porțile de astăzi în municipiul Caransebeș.

Este cel de-al doilea centru Natur House din Caraș-Severin, după cel deschis în anul 2016 la Reșița, și practic vine în întâmpinarea locuitorilor din zona Caransebeșului care au fost nevoiți până acum să bată drumul până la Reșița ori la Lugoj pentru a face cunoștință cu un stil de viață sănătos.

Metoda Natur House pune preț pe reeducarea alimentară și pe urmarea unei diete echilibrate, adaptată necesităților fiecărei persoane în parte.

„De fapt, este o schimbare a stilului de viață, a modului în care ne alimentăm și până la urmă acesta este și secretul. Asta promovăm: un mod de viață sănătos. Nu este nici o barieră de sex și nici de vârstă. Pot veni la noi inclusiv copii de 7-8 ani, dar aici intervine foarte mult și responsabilitatea părinților. Dacă aceștia se pot implica în dieta copilului se văd rezultate, dacă nu, nu. Tratamentele sunt diversificate, avem pentru copii niște diete speciale și niște siropuri speciale, pe care le folosim numai pentru ei.

Tratamentele și dietele Natur House se adaptează în funcție de problemele fiecăruia, de specificul fiecărei persoane în parte, în funcție de programul lui, în funcție de ce tip de job are, ce îi place, ce nu îi place și de fapt asta este și diferența între ce facem noi și ce fac alții, gen pilula magică”, explică expertul în nutriție Anica Baderca, cea cu care se vor putea întâlni caransebeșenii, dar și toți locuitorii din zonă, care își vor face timp pentru a stabili o programare la Natur House Caransebeș.

 

 

Natur House este o franciză care se află în top 100 francize la nivel mondial și top 7 francize la nivel de Europa. În prezent, sunt peste 2300 de astfel de centre în lume, iar centrul de la Caransebeș este 68-lea din România și al doilea din Caraș-Severin. În România, Natur House are experiență de 10 ani, primul centru fiind deschis la București, în 2008.

Centrul din Caransebeș este situat pe strada Decebal, nr. 2, lângă Fan Curier și este deschis de luni până vineri, între orele 10:00-19:00. Programări se pot face și telefonic, la numărul 0787 – 610646.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei