(P) De ce să-ți faci cumpărăturile la Market Gradimex? Pentru că magazinul din Reșița vine cu oferte de top la produse în Promoția lunii Martie!

modelmic

La Reșița, noi, cumpărătorii avem un magazin care răspunde la toate cererile unui client dornic să-și facă cumpărăturile de zi cu zi. Vorbim de calitatea foarte bună a produselor, de diversitatea acestora pe care o  propune Market Gradimex și mai ales de prețurile competitive ale magazinului din Reșița.

Mai mult decât atât, ca retailer de produse alimentare, băuturi alcoolice și non-alcoolice, Market Gradimex a trecut la un alt nivel, cumpărături on-line și telefonice pe care clientul le primește acasă, fără a se mai deplasa la supermarket, oferind prin aceasta o premieră pentru acest gen de magazine în Reșița și Caraș-Severin.

Site-ul pe care clienții Market Gradimex vor putea naviga și își pot comanda produse este www.marketgradimex.ro iar numărul de telefon este 0771.058.035.

Gândit pe sistemul „Tu alegi, noi livrăm“ magazinul online Market Gradimex beneficiază și de o aplicație, disponibilă pentru descărcare pe smartphone-uri în Google Play și App Store.

„Pentru că prețuim timpul oamenilor, Market Gradimex și-a lansat încă din luna octombrie a anului 2018 propriul site de comenzi online și livrări la domiciliu, o premieră la Reșița! Am făcut-o pentru a veni în sprijinul clienților noștri și pentru a-i ajuta să își procure cele necesare chiar dacă timpul nu le permite o vizită la magazin pentru a-și face cumpărăturile“, ne-a declarat Cristiana Bahan – Feieș, managerul care a reușit în 2016 să urce pe locul 8 în Top 100 Tineri Antreprenori SRL – D la nivel național!

Livrările se fac zilnic, după un program pe care îl găsiți afișat pe www.marketgradimex.ro .

Pentru modul în care ne provoacă zi de zi la cumpărături, nu putem decât să le urăm mult succes și vânzări nebănuite angajaților Market Gradimex!

Iată ofertele speciale pregătite pentru luna Martie de magazinul Market Gradimex pentru clienții de pretutindeni.

grdxmartie

Livrare

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei