(P) Dieta mult visată, doar la Natur House! Slăbește sănătos !

modelmic

Ai o viață și e viața ta! E ușoară sau e grea, ai grijă de ea așa cum ți-a lăsat-o Dumnezeu și fii atent/ă la prezentarea noastră pentru a trage concluzii asupra corpului tău, deoarece fiecare detaliu contează. Și nu uita că experiența noastră are rezultate pe care nu ți le-ai fi putut închipui niciodată.

2

Atât locația, cât și personalul calificat, vă stau la dispoziție în timpul programului pentru orice fel de stil de viață aveți sau v-ați propus să abordați.

3

Nutriționiștii Natur House oferă consultații săptămânale gratuite pe toată perioada dietei.

Toate produsele Natur House utilizate ca adjuvanți în dieta alimentară sunt suplimente alimentare naturale.

4

Metoda Natur House se adaptează stilului tău de viață și nu vei simți senzația de foame sau de frustrare.

5

Plan dietetic Natur House este personalizat 100%

Natur House oferă consultații personalizate, gratuite săptămânale cu nutriționistul propriu.

6

Natur House se implică tot mai mult în promovarea unui stil de viață sănătos oferind tot sprijinul necesar de care au nevoie clienții noștri.

7

Metoda Natur House nu se reduce la o simplă dietă de slăbire, ci la adaptarea unui plan alimentar echilibrat în funcție de necesitățile fiecărei persoane și stilului său de viață.

Citeste și https://reper24.ro/natur-house/

Oferim o gamă largă de suplimente alimentare exclusiviste.

8

Natur House este situată pe Bulevardul Republicii nr. 22 de la orele 10-19 și începând de săptămâna viitoare , vă  stă la dispoziție în zilele de luni si joi, cu rețete.

9

Pentru informații suplimentare vă așteptăm cu întrebări sau sugestii, la telefon 0770. 457. 030 pe facebook pe site-ul www.natur-house.ro sau pe resita@natur-house.ro

image019

Natur House, prietenul din viața ta !

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei