(P) Franciza American Hot Dog, în gura caransebeșenilor prin Virefo

 virefo

Dupa o rețetă tradițională de Hot Dog, preparată de aproape două secole în America, caransebeșenii, pot savura acum, ceva original chiar în orașul lor.

Un loc mic, cu impact gastronomic mare…

image002

La noi stai la coadă doar pentru plăcerea gustului, unicul din Caransebeș, pentru caransebeșeni.

Celebrul hot dog s-a născut pe pământ American în anul 1847și a fost inventat de de către măcelarul din Coburg Johann.

asdasda

Dacă la început era simplu, așa cum îl știm noi astăzi, odată cu trecerea anilor rețetele pentru pregătirea lui s-au înmulțit și au devenit tot mai sofisticate, adăugându-se ingrediente speciale sau servit în forme cât mai diferite.

Baza oricărui hotdog este cârnatul, prăjit sau fiert, însoțit de chifla alungită din făină de grâu.

image006

Trebuie să știi că în rețeta originală din SUA se folosește un anume tip de cârnat, un fel de frankfurter sau un wienner prefiert – variante mai populare astăzi în Europa. În România, cel mai apropiat produs de acest tip îl reprezintă cremwurștii. Pe lângă acestea se adaugă sosurile de muștar, ketckup și un ingredient special care îi oferă savoare și gustul de neînlocuit : ceapă prajită (caramelizată)!

image005

 

Urmăriți promoțiile ce vor apărea în ofertele noastre lunare și încărcati-vă cu energie proaspătă de la Virefo și American Hot Dog

Vă așteptăm să încercați delicioasele noastre produse de pe Strada. Avram Iancu Nr.22 în Piața Gugulanilor!

Poftă bună!

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei