(P) La Reșița s-a deschis Blitz Blanc, cea mai modernă spălătorie de haine și lenjerie din oraș !

modelmic

Locuitorii din centrul oraşului Reșița dar şi cei din zonele adiacente au posibilitatea de a-şi curăţa, spăla şi călca hainele la cea mai modernă curăţătorie inaugurată recent  în spatele sălii Polivalente, în Piața 1 Decembrie 1918.

Spălătorie profesională, curățatorie și călcătorie textile la Reșița, toate într-un singur loc: Blitz Blanc!

Blitz Blanc vă oferă serviciul de curățătorie profesională. Curățarea ecologică este cunoscută și sub formă de curățare uscată. Acest procedeu este folosit în special pentru hainele delicate care în contact cu apa își schimbă dimensiunile sau culorile. Curățarea hainelor este punctul  forte Blitz Blanc și serviciul prin care se diferențiază de toate celelalte curățătorii de haine. Personalul care deservește unitatea are un grad înalt de specializare iar tehnologia ecologică de ultimă oră completează succesul procesului de curățare al hainelor.

Spălătoria profesională utilizează echipamente și detergenți de cea mai bună calitate oferindu-vă servicii de curățare si spălare pentru toate tipurile de haine dar și pentru îmbrăcăminte specială precum rochii de mireasă, rochii de ocazie, costume, etc.

La Blitz Blanc procesul de călcat haine ține cont de cele mai înalte standarde de calitate. Pentru eficiența procesului de călcat, echipamentele fiind profesionale, cu sisteme de absorbție și vaporizare. După atâtea „experiențe“ nefaste de acasă, am înțeles că hainele delicate precum rochiile și sacourile scumpe nu pot fi lasat pe mâna oricui, iar curățătoria de haine Blitz Blanc dispune de o echipă profesionistă și echipament cu tehnologii inovative.

„Am deschis o curăţătorie la standarde europene. Am pregătit și pentru clienţii privaţi, hoteluri, pensiuni sau restaurante o variată gamă de produse de curăţat profesionale, aşa încât să satisfacă toate aşteptările”, ne-a mărturisit plină de entuziasm Daniela Iakab, cea care a ales să performeze în acest Dry Cleaning and Laundry Delivered business, așa cum îl numesc americanii.

Curățătoria are și serviciul de preluare al textilelor de la domiciliu, pe principiul „Sună-ne și venim la tine! Telefon: 0771 011 735“.  Programul în care clienții pot apela la serviciile curățătoriei este de luni până vineri, între orele 08:00 – 18:00.

Reper 24 le urează mult succes celor două partenere și la mulți ani de activitate, Blitz Blanc!

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei