(P) Market Parabo are prețurile reduse în această săptămână la băutura verii

modelmic

Reșițenii au la dispoziţie pentru cumpărături, la prețuri de bun simț, magazinul MARKET PARABO, de pe Calea Timișoarei, cu o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare. Formatul magazinului Parabo este unul modern, iar printre produsele pe care clienţii le pot găsi aici se numără băuturi alcoolice şi non-alcoolice, lactate şi brânzeturi, conserve, produse congelate, dulciuri şi cafea, cosmetice, detergenţi şi multe altele, toate la preţuri foarte competitive.

 

OFERTELE SĂPTĂMÂNII la MARKET PARABO!

 În această săptămână, la Market Parabo poți cumpăra un pachet bere Ursus 0,5l–9.06 Lei, Bere Ciucas Gold 0,5l–1.65 Lei, Bere Ciucas 2,5l–5,85 Lei, Bere Tm doza 0,5l–2.19 Lei, Bere Ursus 0,5l–2,22 Lei, Bere Tm sticla 0,5l–1.86 Lei, Bere Ciucas 0,33–1.89 Lei.

Vreți să știți cum ajungeți la magazinul cu cele mai tari oferte săptămânale ? Reper24 vă îndrumă…


„Punem la dispoziţia clienţilor o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare din branduri de marcă, în special branduri de top româneşti. Pentru băuturile de import, gen whisky- uri, gin, rom, vermuturi, există un spaţiu special amenajat, chiar la ieşirea de la casele de marcat. În general, o gamă largă de produse se găsesc, la Market Parabo, la preţ de distribuitor“, ne-a declarat Cristian Panfil, antreprenor și promotor al acestei investiții.

În magazinele Market Parabo clienţii pot opta pentru diferite modalităţi de plată, de la cash sau card, până la tichete de masă.

MARKET PARABO vă așteaptă de luni până sâmbătă, de la ora 9:00 la 21:00, iar duminica de la ora 8:00 la 15:30 în Reșița, Lugoj și Timișoara.

REPER 24

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei