(P) Oferta săptămânii la AD CRIS – magazinul cu mobilă de vis! Pat tapițat DREAM, acum la cel mai mic preț!

modelmic

AD CRIS INVEST, magazinul de mobilă din Reșița, situat în imediata apropiere a bazinului olimpic din cartierul Govândari, lansează, la 20 DE ANI de activitate, o campanie de rebranding axată pe fidelitatea clienților care de-a lungul timpului i-au călcat pragul , fără a lăsa deoparte interesul pentru noii clienți care doresc să beneficieze de produsele comercializate de acest magazin cu o ofertă diversă. Un lucru este cert pentru ceea ce va urma în lunile următoare, persoanele care vor achiziționa mobilier și elemente de mobilier de la AD CRIS INVEST, nu vor pleca dezamăgite de aici!

„Cu ocazia împlinirii a 20 de ani împreună dorim să oferim clientilor noștri un pat tapițat DREAM. Produsul beneficiază de o reducere de 10%! Vă așteptăm în magazin pentru detalii sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0255-224.317! “, afirmă Cristian Ochetan, administratorul AD CRIS INVEST.

În curând REPER 24 și AD CRIS INVEST vor lansa un nou proiect, TOMBOLA ce va avea ca premiu o mobilă superbă pentru living/sufragerie, adevărații câștigători fiind cumpărătorii de mobilier ai magazinului amintit.

REPER 24

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei