(P) Soluția City Center pentru o investiție de durată

image001

Persoanele care vor să facă investiții în piața imobiliară în Reșița în această perioada în City Center, ar putea să folosească investiția ca alternativă la depozitul bancar, având doar de câștigat, dacă aceștia reușesc să le cumpere.

În același timp, și-ar putea crește veniturile dacă doresc să vândă ulterior. Dobânzile bancare în momentul actual nu reprezintă o modalitate de a putea pune banii deoparte, acestea putând fi chiar negative.

image004

 

Chiar dacă în primele luni ale anului 2020 s-a înregistrat o creștere a vânzărilor de apartamente, situația s-a datorat unor contracte de împrumut aprobate de bănci, ceea ce este încă valabil.

Comparând cu alte investiții, proprietățile în imobiliare noi își păstrează sau își cresc valoarea în timp.

Cei care fac aceste achiziții sunt oameni inteligenți, bine informați, care au ales acest domeniu deoarece este unul care se întinde pe termen lung, fiind considerat de unii analiști ca ,,protecție la inflație’

 image006

 

Unul dintre avantajele care vor marca piața imobiliară în cazul nostru, va fi cea referitoare la calitatea vieții.

La City Center însă, sunt doar avantaje pe toate fronturile care constau în amplasament ultra central, construcție cu materiale de înaltă calitate și foarte mult confort. Toate acestea vor contribui din plin la valoarea de piața a acestuia, considerat de investitori că are un randament atractiv.

image008

 

Randamentul rezultat din chirii depinde de mulți factori și de cunoașterea mecanismelor pieței imobiliare, de exemplu, imobile valoroase, tendințe de dezvoltare, evoluția chiriilor etc., City Center fiind considerat încă de la început, full-valoric, deci se poate considera că banii au fost plasați în investiții profitabile.

Randamentele din chirii sunt de la 5% la 8% peste inflație, în timp ce impozitul pentru chiriile încasate este foarte redus în România.

În general, investiția în imobiliare este mai profitabilă decât păstrarea banilor într-un depozit bancar și mai puțin riscantă decât plasarea lor la bursă sau chiar într-un fond de investiții.

Cei care vor să folosească investiția în imobiliare ca alternativă la depozitul bancar vor avea de câștigat dacă reușesc să cumpere apartamente ce pot fi închiriate la prețuri bune și foarte bune.

image010

În același timp, și-ar putea crește veniturile dacă doresc să vândă ulterior imobilul, în perioadele de creștere a prețurilor, bineînțeles. Dacă aceste creșteri se înregistrează după mai puțin de zece ani, așa cum s-a întâmplat în cazul revenirii după criza economică anterioară, se poate considera că banii au fost plasați în investiții profitabile, însă mai trebuie să se ia în calcul și devalorizarea banilor.

image012

De luat în seamă faptul că sectorul imobiliar este unul dintre cele mai sigure și profitabile investiții pe termen lung, un activ foarte puternic, alături de aur, mai ales atunci când imobilele se pot închiria.

https://www.facebook.com/CentralCityResita/videos/780498326078894/?epa=SEARCH_BOX  (clip video)

Faceți alegeri inspirate…investiți în apartamente noi la City Center!

Pentru detalii puteți vizita adresa http://www.ccresita.ro/ , iar pentru contact, scrieți-ne pe adresa [email protected], sau putem vorbi la telefon +40 739 395 030 unde un consultant vă va ajuta cu cele mai potrivite sfaturi și alegeri în demersul dumneavoastră de a achiziționa un apartament  în City Center … Succes!

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei