Transport KELU oferă discount de 10% doamnelor și domnișoarelor în luna Martie!

image003

Zâmbește, acum ai un motiv în plus, pentru că astăzi e despre tine, despre lucrurile care fac lumea mai frumoasă …

Femeia înseamnă frumusețe, bunătate și dragoste și ne-am gândit să îți amintim asta, bucură-te că ești femeie.

image002

8 Martie este ziua în care sărbătorim femeia pentru ceea ce are ea mai de preț: sensibilitate, tandrețe și frumuseţe.

Și pentru că femeia rămâne o eternă și fascinantă poveste, trebuie să i se reaminteasca mereu prin gesturi mici, dar profunde cât este de specială, lucru pe care nu l-a uitat nici societatea Transport KELU din Oțelu Roșu.

image003

De aceea, pe întreg parcursul lunii Martie, societatea Transport KELU oferă 10% reducere doamnelor și domnișoarelor care doresc să ajungă în Austria și Germania! Bucură-te că ești femeie și rămâi exact așa cum ești tu, unică!!

Profită de acest cadou inedit oferit de Transport KELU și apelează pentru serviciile de transport ale societății telefoanele 0733.300.300, 0728.833.170 sau 0762 029 190. Circulă în siguranță, alături de  transport Kelu. Plecările se efectuează zilnic către Austria și Germania și retur.

 

Îți mulțumim că faci perte din lumea noastră, tu care ești o femeie frumoasă, o prietenă minunată, o mamă deosebită, un colaborator de încredere, pentru tu ești specială nu doar în această zi de 8 Martie, ci în fiecare zi!

image004

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei